PT | EN / Client Area

Caroline Kreling Studio

  1. Home
  2. Projects
  3. Caroline Kreling Studio
  • Date: 2017
  • Location: Bairro Auxiliadora, Porto Alegre/RS
  • Length in Meters: 40m²

Timelessness and lightness were keywords to develop our own design studio.

Nature comes into view right in the lobby to welcome visitors, allowing natural light to permeate the glass partition and brighten the entire room, bringing comfort and breadth.

The work room has a collective workstation allowing better exchange of information during the projects, where the break room is also located.

The toilet was expanded from the original size to resemble a home toilet.

The meeting room received hollowed out nests to hold books collected since college and drawers to organize material samples to facilitate handling during meetings.

"We believe that the ambience directly influences the behavior of those who use a room, and for this reason we see our work in a much broader way, adding unique touches to the final aesthetics of each project."


Projetos