PT | EN / Client Area
  • Date: 2018
  • Location: Bairro Petrópolis, Porto Alegre/RS
  • Length in Meters: 116m²

The project is the second part of a renovation. The initial request was a cozy space for the couple and their guests, with a unique touch: the color black. White was used as an ally to bring lightness to the environment, through the grandiose curved sofa that guests see as they enter the apartment, and Carrara marble around the fireplace and on top of the dining table.

A contemporary style is brought by the metal panel with a mirror; the ripped panel; the pendant lights of the barbecue place and the green of the flower box along the sofa, bringing life into the room. The contrast between these primary colors and wood, together with lighting makes this room incredibly inviting.


Projetos