PT | EN / Client Area
  • Date: 2018
  • Location: Bairro Bela Vista, Porto Alegre/RS
  • Length in Meters: 60m²

The project was a second stage of renovation, from key elements such as the volume in the same wood of the floor, creating sense of homogeneity of materials and the contrast between the white and pastel shades of gray and blue.

The lighting brings a romantic setting, whether on the floor, in the cabinet, in the lamp that was custom-made for the loft or in the chandelier that crowns the project. Also, the care in the choice of details like handles and metals, brings an even greater charm.

Antique furniture contrasts with the new, in addition to the use of straw, which is applied right at the entrance of the apartment. To finish, greenery of the vegetation sets in, bringing more still life to the living room.

The result of all these choices brought satisfaction to the Architect and happiness to the client, who had her home completely renovated with the correct changes.

Loft / Hall social
Loft / living integrado. loft feminino. apartamento jovem. apartamento feminino
Loft / Cozinha americana. living integrado
Loft / Bancada
Loft
Loft / Aparador
Loft
Loft / Cozinha

Projetos